mandag 29. desember 2008

ellers

mye videosnutter og lite annet fornuftig her nå. det skyldes et par ting: ingen julekonserter siden vi har tatt juleferie (hvor gamle har vi egentlig blitt?), ingen nye demoer siden musikkpcen streiker, ingen nye skive med det første av samme grunn, ingen rapport fra julebordet siden de involverte helst ønsker å undra bildene offentligheten. nyåret vil nok by på mer, håper vi.



godt nyttår, alle sammen, og takk for det gamle!




p. s:


et par bilder fra sakurasessionsgiggen vår:


i sann tromfrem-ånd plasserte vi trommene godt synlig, men...


...de var allikevel ikke spesielt synlige på bildene fra konserten. typisk!

og: last.fm synes i dag at jeg burde høre på nowadays clancy can't even sing med buffalo springfield. det var en glimrende idé. prøv det du også!

på tampen av året...

veit at flight of the conchords ikke er heilt i vinden lenger, men denne er allikevel veldig bra:


i tillegg er denne verdt å se:

fredag 19. desember 2008

torsdag 18. desember 2008

jag exploderar om du sejer nej...

svartepan, kompisene vår fra malmö, kasta inn sin handduk i fjor. fryktelig synd, for de var rett og slett knallbra. (finn ut selv her), men folka i bandet har ikke lagt opp. adde trumskinn trommer for tida med urbandux. ryktene sier en norgesturne er nær forestående. parmesan-björn själv kaller seg for tiden svart tulipan.... deluxe og connie har blitt bavianer på full tid. hvordan det låter kan du sjekke her. (alle veit jo at et av trinnene på trappa mot stjernehimmelen er å opptre i barne-tv. et smarbeid mellom james band og katja kaj og bente bent er på trappene. prossessen starta da asgeir bulka cymbalene til erlend.)

lørdag 13. desember 2008

face blind



et lite klipp fra charlies på en mandagskveld. hvor mange flere mandager det blir vil vise seg. ledelsen syntes visst ikke det var noe særlig...


resten av kvelden kan ses på craptv

torsdag 4. desember 2008

please to meet you people

ny demo på gang her. opptak fra øving og helt live med andre ord.