torsdag 29. januar 2009

så var vi ferdigprotestert for denne gang. trivelig greie selv om to låter er alt for lite å spille. må gå av før en er varm i trøya... fikk god drahjelp av haldor på gitar og ringmodulator. knallbra. til helga drar vi i studio med geir, også kjent som nekka. hva resultatet blir vil tiden vise. kanskje vi til og med benytter sjangsen til å spille inn noen egne låter når vi først har mikkene fremme.

søndag 25. januar 2009

protest

til tirsdag skal det protesteres her i kr.sand. på kick skal palestinavenner markere sin sympati for palestinere som blir bomba sønder og sammen for tida. vi har jo aldri vært et utprega politisk band, men da vi ble bedt om å spille et par låter på nevnte arrangement, sa vi rett og slett ja. vi har faktisk ingenting imot å markere litt sympati for normale mennesker som nå står uten hus, hjem og diverse familiemedlemmer siden de var så uheldige å bo på feil plass til feil tid...

det er ikke sikkert denne typen markering endrer så veldig mye, men det er i alle fall mye bedre enn å hive stein på politiet i oslo.

når det gjelder løsningen på konflikten: ikke spør oss, vi er musikere. og ærlig talt: musikere bør slutte å prøve forme verden slik de vil ha den.

torsdag 15. januar 2009

januar er den stille måneden

ikke sikkert alle er enige, men januar ser alltid ut til å være en stille måned. masse regninger, bikkjekaldt og null snø. øvingslokalet er også kaldt, og når det begynner å bli varme etter ca en times øving, begynner det å dampe herlig godlukt opp fra støvlene snekkeren har satt igjen. stadig trøbbel med pc i studio, men jeg tror den opptimale løsningen nærmer seg. i mellomtiden fant jeg to fantastisk kule bilder på nettet som jeg sikkert ikke har lov til å publisere, men skitt au:

hendrix er jo veldig lik seg selv, men guttungen med det trillrunde hodet og dun på kjakan er verre å kjenne igjen. det er ingen ringere en mannen til høyre på bildet under.
her er reverend billy g en smule lettere å kjenne igjen, og det er tydelig at han har kommet et hakk lengre når det gjelder skjeggsparingen. solbriller har han ennå ikke skaffet seg, men bildet er etter alt å dømme tatt tidlig på syttitallet, da han ikke engang hadde råd til cheap sunglasses.