mandag 27. april 2009

studio tan!

beatles hadde sin berømmelige studioperiode. nå skal vi begynne vår. den blir nok mindre legendarisk, men mer kortvatig. uansett begynner arbeidet med nye ting. vi satser på å få lurt en del gode venner til å bidra en del, for verden har sett nok tromme/gitar-duoer.

lørdagen var knallbra, først og fremst på grunn av et strålende publikum, men vi fikk også god hjelp av en fleksibel, men dyktig lydmann (hvor ofte opplever en det?!). ellers viste det seg at gas n' go er et band å få med seg hvis en har sjangsen, bare så det er sagt.

keep on chooglin'!

fredag 24. april 2009

sommeravslutning

blir nok siste livejobb på en stund denne lørdagen. vi setter igang med å forkaste en del låter vi har skrevet for å jobbe med helt nye ting som virker mye gøyere å jobbe med. vi beholder et par komp-spor vi har spilt inn, men ellers begynner vi fra bunnen av og håper å hamre sammen noe som kommer til å likne på et livesett og/eller ei plate. klar for litt omveltning nå. håper alle stikker innom charlies når de har fått med seg mye annet kulturnatta har å by på. varm gjerne opp med dette klippet fra superline-upen stephen stills, buddy miles og jack bruce (bak orgelet for anledningen)

torsdag 16. april 2009

javeldokumentar

liten rapport fra påskejobben på javel. iscenesatt, filmet og klippet av tor erik, som også står for intervjuene.

lørdag 11. april 2009

onsdag på charlies


crowdshots tatt av kåre og havstrygeren. det snakkes allerede om gjentakelse. skulle en passende anledning dukke opp, skal ikke jeg være vanskeligere enn at jeg stiller, for dette var knall.

onsdag 8. april 2009

eggly bagelface

eggly bagelface gjør i kveld det som etter all sannsynlighet blir deres eneste jobb. bandet låter knallbra og drithøyt og er med andre ord på topp. skulle en gjort flere konserter hadde det bare vært en vei å gå: nedover. derfor - en konsert. (dette er den typen utsagn en angrer på seinere, hva?)

for dere som ikke får med dere koserten, satser vi på å komme med snutter her seinere, men i mellomtiden får dere kose dere med denne snutten: