lørdag 27. juni 2009

louis 09

snart avholdes en stor og betydningsfull festival i kristiansand - louisfestivalen. vi spiller ikke i år siden vi spilte i fjor (og festivalens første år - 2003), men vi kommer nok til å luske rundt i kulissene. trond blir f. eks. mest sannsynlig å se et eller annet sted bak scena med en sammenkveilet kabel i hånda. her har dere et par bilder fra fjoråret:


med harald som gjest


den virkelige grunnen til at anders slutta: han fikk ikke være med i den blå bobla sammen med erlend og trond

innspilling i gang!

da sier vi oss ferdige med å lage demoer og planer. nå har vi begynt opptak til det som skal bli neste skive. når den blir ferdig er ikke så godt å si, men lokalet på bjelle har aldri hatt så fet sound som nå, uten demping på vegger.

erlends hjørnetronds hjørne
erlend - misfornøyd med hvor mange take som skal til...

mandag 8. juni 2009

nytt og bedre pauserom

av og til kommer det gode ting ut av å ikke tenke seg om. et glimrende eksempel på dette var da erlend fant ut at en av veggene i studioet måtte vekk og straks sparket et solid hull i hele veggen. ikke så mye annet å gjøre enn å fjerne heile greia etter det. i ettertid ser vi at dette var en glimrende ide og burde ha blitt gjort for lenge siden, og siden vi først var i gang med oppussing, begynte vi like godt på tapetseringen. tapeten er vintage 70-tall (seint 60?). den hadde nok lenge trodd den skulle ende sine dager ubrukt på et loft i kirkeveien, men nå har den fått et godt hjem. endelig. ting kan alltid brukes til noe en dag. moralen er: aldri kast noe!
trond har allerede funnet sin nye favorittkrok. legg merke til den tidligere omtalte snekkermaten i bakgrunnen. våre undersøkelser har vist at, bortsett fra svett ost, spiser snekker også nugatti, syltetøy og honning med sneiper i. det setter nok en spiss på en ellers travel snekkerdag.

og når vi først er inne på å ikke kaste noe (ikke bilde, bare lyd...):