torsdag 22. oktober 2009

psycho-gitar

haldor var innom studioet i dag med et utvalg av ekkomaskiner, ringmodulator og en les pauls spesial som er en smule sår øverst i halsen. stadig voksende skare av gjester. vi takker selvsagt alle for hjelp så langt og gleder oss til fremtidige besøk.

onsdag 21. oktober 2009

i nøden spiller selv fanden xylofon

i mangel på stor bad-ass marimba og vibrafon har vi lånt med oss orff-instrumentene fra skolen der trond tjener til sin daglige kneip. dagens pålegg på låta som for tida heter 'some people', hadde det vært midt i blinken med vibrafon, men metallofon med et utvalg av effekter på funker også. dagens pålegg på kneipen var ost og skinke med tynne tomatskiver. skikkelig prog-kost.
trond med metallofonen på fanget. begge lukker øynene og ser for seg vibes...

sgt pepper ble spilt inn på 4 spor. det blir noen flere her...

tirsdag 20. oktober 2009

pålegg

det heter pålegg på norsk, sier de, ikke sånn mat, men å legg nye ting oppå gamle opptak. det har vi drevet med i det siste. fløyte (jørgen), koring (kjetil), perk (erlend) og sitar og synth (trond). noen bilder:



tirsdag 13. oktober 2009

pust forsiktig ut...

...årets valhallgig er gjennomført. for vår del må vi si at vi husker det som en ubetinget suksess. morten fikk en rask innføring i tre-fire håndfuller coverlåter, og vi spilte fra 23:00-08:00(!) med enkelte pauser for grillmat, tilhørende drikke og prat med trivelige folk. vi liker oss godt der over på hånes... vi har inegen bilder eller video fra kvelden.

trond hadde for sikkerhets skyld booket seg inn på akustisk søndag på hjørnet påfølgende dag og angret nok en smule da han på søndag ettermiddag forsøkte å kremte seg igjennom settlista han hadde lagt opp til. låtene ble raskt byttet ut til: old laughin lady, not my job, jonathan's song, collyer brothers syndrome og waiting around to die. et lite knippe trivelige mennesker på hjørnet den kvelden. video finnes på facebook

søndag 4. oktober 2009

vokal

ting har nå faktisk gått så langt at vi har begnt å legge på litt vokal her og der. det går med andre ord sakte fremover. en vakker dag kommer vi til å være ferdige. følg med!