tirsdag 12. oktober 2010

jutub

noen (vi tror vi vet hvem, stones-plakaten ser mistenkelig kjent ut) har lagt ut en snutt fra not my job, låt 1 på side 3 fra 'the fine art of anger management' på youtube. det vil si, ikke heile, bare instrumentalbiten. med egil kapstad, selvsagt. en glimrende anledning til igjen å takke egil for hjelpa. for å høre heile sangen, kan dere jo f. eks kjøpe skiva...

sakset fra søbstads blogg

når en ikke gidder å skrive innlegg selv, kan en jo alltids stjele litt fra andres blogger. vi velger å stjele fra roy, som ikke bare har gjort en fremragende jobb med å gi nyskiva vår det beste og mest helstøpte cover vi noen gang har hatt, men som også stadig figurerer i tysk musikkpresse som inspirasjon for erlend ropstads siste album. uansett, dette har roy å si om vår siste utgivelse:

James Band har i over 15 år vært et av landets beste rockband, men takket være en helt unik markedsstrategi har de lykkes i å forbli totalt ukjente utenfor Kristiansand. Best til sin rett har de alltid kommet på scenen, men på den niende (!) plateutgivelsen sin har de klart fange mye av det som gjør dem så bra - energien, dynamikken og den rene og skjære spillegleden. At de drøyeste prog-tendensene er tonet ned til fordel for mer klassisk gitarrock, er helt greit for enkelte av oss. Og om ikke kvaliteten på selve musikken skulle være nok til å endelig gi dem litt oppmerksomhet, burde listen over gjestemusikere gjøre det. På den finnes førsteklasses musikere, popstjerner og legender som Egil Kapstad, Thom Hell, Kjetil Grande, Erlend Ropstad og Hanne Kolstø.Selv om jeg er galopperende inhabil her, erklærer jeg herved at The Fine Art of Anger Management er en av årets aller beste plater. Alle med den minste interesse for God Rock skylder seg selv å sjekke den ut.


Hyggelig ord med andre ord...

mandag 11. oktober 2010

festninga

stort sett var alt bare røyk og blinkende lys, men her har noen klart å ta et bilde fra lørdagens gig på christiansholm festning. fantastisk crapfest!

første omtale

vi takker alle for ei fantastisk helg, både på festninga og hos valhall. kongebra innsats, folkens. siste nytt nå er at radio sør har levert første anmeldelse av 'the fine art of anger management'. de var ikke så verst fornøyd og ga plata terningkast 6. hyggelig med litt skryt av og til... les anmeldelsen her.

fredag 1. oktober 2010

nå!

i dag er plata rett og slett kommet ut i BUTIKKEN (rock line), så vi tar oss en aldri så liten feiring på kråga i kristian by. for en gangs skyld gidder vi ikke spille, for på den måten å kunne være med på selskakepilghetene. (mer spilling neste helg) på kråga spiller vi rett og slett den nye skiva og andre knakende gode vinylplater. satser på at noen gidder å komme innom og feire med oss.