lørdag 15. januar 2011

craptv - et lukket kapittel?

craptv har de siste årene gjort en heilt fantastisk jobb når det gjelder å dokumentere aktiviteten blandt band her i kristiansand. nå er det slutt. ikke bare slutter de å dukker opp overalt med kameraene sine, de legger også ned nettsida, og dermed vil heller ikke gamle opptak lenger være tilgjengelige. hvorfor? fordi det koster tid og penger å drive med dette, og cultiva, som strengt tatt skal støtte opp om tiltak som gagner kulturlivet her i byen, synes ikke dette er arbeid som bør støttes, i alle fall ikke økonomisk. (en klapp på skuldra kan de nok alltids avse.)

etter å ha arbeidet på dugnad i flere år, har craptv-gjengen nå bestemt seg for å bruke tida på andre ting. synd, men forståelig. vi takker dem varmt for arbeidet de gjorde.

lørdag 8. januar 2011

ingenting...

...skjer her på sida, for ingenting skjer i real life. sampling av 'beggars can't be choosers' lar vente på seg på grunn av så trivielle saker som sykdom, flom, jobb og annet drit. bandet øver ikke, trond skriver ikke, og det finnes ingen planer for jobber i nær eller fjern fremtid. ser ut som vi har gått ut i det angloamerikanerne liker å kalle en hiatus. hiawatus...