mandag 4. januar 2010

r-ro-roc-fusion!

bandet denne ganga: egil, trond, erlend og roar

siste session med komp er nå klar. gjester denne ganga også: egil kapstad på piano, og roar skjelbred på kontra. roar husker nok gamle james fans som bassisten som var med den ganga anders spilte trommer på charlies. egil kjenner nok de fleste til enten de måtte være gamle james fans eller ikke. nærmere presentasjon overflødig, er det ikke det det heter?

denne ganga takker vi kick malt & mat i kr. sand en million ganger for lån av lokaler. vi må selvsagt takke jazzklubben like mye for lån av piano. like mange takk pluss en til går til vegard, som ikke bare har hjulpet oss med trommer før, men nå også var sinnsykt behjelpelig under rigging. størst takk går allikevel til egil og roar, som gjorde dette opptaket til noe langt utover det vi kunne ha fått til på egenhånd. takk, folkens:o) vi er nå skyldige enorme tjenester all over town.

trommer, piano, gitar og vokal ble spilt inn live denne ganga. bassen måtte dessverre legges på etterpå p. g. av rotete trafikk mellom kristiansand og sandefjord. vi sier dessverre, men når resultatet ble slik det ble, kan vel ingen klage, kanskje med unntak av roars katt, som nok kunne ha sett at vi ble ferdig tidligere.

oppsettet før start. legg merke til at vår gamle fostexmaskin måtte bidra en smule for at vi skulle få nok innganger.

roar, kontraen og trommeteppet vårt...

pus, som nok helst ville ha vært hjemme. han fortalte oss aldri hva han het engang.

Ingen kommentarer: